Ny tjeneste beskytter mot datakidnappere

Vår nye tjeneste holder krypteringsvirus unna virksomhetens infrastruktur. Man kommer i gang for 25 kroner for en PC, og 100 kroner per server.

Antallet mailer med farlige eller ondsinnede lenker øker. Kjeltringenes motivasjon er som alltid penger, enten direkte i form av løsepenger eller indirekte for å utnytte verdiene som ligger i forretningshemmeligheter. Angrepene er blitt mer målrettet og maskert ved å tilsynelatende komme fra selskap man stoler på, eller fra sjefen, leverandøren, kunden, kollegaen eller venner.

Krypteringsvirus er nærmest en ukentlig affære for norske virksomheter og vi har lang erfaring med å håndtere slike trusler. Mest for å innføre tiltak som reduserer risikoen for vellykkede angrep, og dessverre stadig oftere for å gjenopprette systemer som er rammet.

Les om vår sikkerhetskompetanse her, eller om den nye tjenesten her

Microsoft og kunstig intelligens

Vårt utviklingsteam bak «Crypto Prevention as a Service» har til sammen nærmere 100 års erfaring med operativt sikkerhetsarbeid fra flere av landets største og mest sensitive IT-infrastrukturer.

Tjenesten som forhindrer kryptering er basert på blant annet smart Microsoft-teknologi og kunstig intelligens. Den kommer i tre ulike moduler som gir forskjellige nivå av beskyttelse mot trusler. Tjenesten er automatisk oppdatert mot de seneste detekterte truslene, kommer med garantert responstid fra seniorkonsulenter og beskytter både klientene og infrastrukturen. Dette er en tjeneste man kan leie på månedlig basis, og virksomheten betaler per maskin. Tjenesten har også flere andre viktige funksjoner som:

  • Blokkering av skadelige filtyper
  • Gir muligheten til å sette grupperegler på klientene
  • Trusler mot dine ansatte blir fanget opp tidlig
  • Beskyttelse direkte på klientene
  • Validerer sikkerhetskopier og gjenopprettingsevne
  • Sikrer integrasjon med andre tredjepartsverktøy

«Crypto Prevention as a Service» er en månedlig abonnementstjeneste der man betaler 100 kroner per server (fysisk som virtualisert) og 25 kroner per brukermaskin. Les mer her