Firstpoint gullpartner logo

Nytt Microsoft-gull

I Firstpoint har vi et særlig fokus på å bevise våre styrker på markedets viktigste teknologier. Status som gullpartner på Microsofts datasenterteknologi er seneste skudd på stammen.

Av Bjørn Uddal

Nylig fikk vi høyeste partnerstatus på Microsofts løsninger for nettskyen. Da disse er tett beslektet med hva som skjer i datasenteret, var det også naturlig at vi måtte bevise vår kompetanse på et annet av programvaregigantens viktigste områder – løsninger for datasenteret.

Best på System Center, Azure og Windows Server

I følge Microsoft er gullpartnere de av selskapets tekniske rådgivere som best sikrer at datasenteret oser av fleksibilitet, sikkerhet og skalerbarhet, og at det drives på de mest kostnadseffektive premissene. Med gullstatus i bagasjen kan kundene være trygge på at de med Firstpoint får de beste løsningene for nettskyer, administrasjon og forvaltning av it-ressurser, og tjenester for den beste utrullingen og håndteringen av virtualisering. Dette med en partner som har dybdekunnskap på:

  • Microsoft Azure
  • Microsoft System Center
  • Windows Server

Sertifiseringer og kundereferanser

Statusen som gullpartner er den vanskeligste å oppnå, og de viktigste komponentene er at man har sertifisert produktkompetanse, og at selskapets kunder har hentet hjem beviselige gevinster. Dette passer godt for oss som oppfordrer våre kolleger til å ta så mange sertifiseringer som mulig, og med livslang læring og kunnskapsøkning som sentrale verdier i vårt DNA. Det beste eksemplet er vår kanskje fremste Microsoft-ekspert som har skrevet en internasjonal sikkerhetsbok om System Center.

Trenger du hjelp med smarte løsninger fra Microsoft? Vi står klare om du sender meg en mail her