Jobb hos Firstpoint

Fordi vi har overgått forventninger i mange år kan vi tilby de mest spennende utfordringene – både for de med erfaring og for de som vil opp og frem.

Den beste kompetansen, de rikeste erfaringene, og viljen til alltid å lykkes har gjort at vi leverer kvaliteten andre strekker seg etter. Alt starter med fornøyde medarbeidere. Det er ikke uten grunn at vi er stedet der de dyktigste jobber. Er vi de beste kan vi også levere det fremste. Vårt gode rykte gjør også at vi tiltrekker oss de mest faglig spennende oppdragene.

Stiller krav

Vi er alltid på utkikk etter de som er dyktigst, og de som har talent til å bli det. For å jobbe hos oss må man trives med komplekse utfordringer, like å tråkke opp nye stier, og løse problemene de andre ikke klarer.

Kravene belønnes med gode betingelser.Som arbeidsgiver er vi opptatt av å ha de rette verdiene og holdningene. Det er derfor lagt til rette for muligheten til å ta sertifiseringer og kontinuerlig bygge kompetanse i et miljø der kun det beste er godt nok. Vi tar vare på hverandre, støtter hverandre og utfordrer positivt. Vi har også gode rutiner for å sikre at våre ansatte kan sette familien først.

Ta kontakt med Bjørn om du vil jobbe for Firstpoint Oslo, med Bent om du vil jobbe i Firstpoint Bergen eller for LOIS, eller med Endre om du vil være vår neste BTC-konsulent.